آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

هشدار مادورو به آمریکا

رئیس‌جمهور منتخب ونزوئلا هشدار داد، در صورتیکه آمریکا تهدید خود مبنی بر قرنطینه یا محاصره ونزوئلا را عملی کند، کاراکاس برای نبرد با واشنگتن آمادگی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور منتخب ونزوئلا بعدازظهر روز گذشته (جمعه) به وقت محلی در ایالت «لاگوئرا» هشدار داد که اگر آمریکا، برای انزوا و تحمیل محاصره اقتصادی علیه ونزوئلا تلاش کند، کاراکاس «برای نبرد آماده است».

 

بنا به گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، مادورو همچنین تأکید کرد که نماینده ونزوئلا در سازمان ملل این تهدیدات «غیرقانونی» آمریکا را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح خواهد کرد.

 

وی در این خصوص گفت: « در صورتیکه اشخاصی برای تحمیل انزوا یا محاصره علیه ونزوئلا تلاش کنند، ما همگی برای مبارزه آمادگی داریم». این تهدیدات تنها «یأس و خشم» دولت آمریکا را نشان می‌دهد.

 

هشدار رئیس‌جمهور منتخب ونزوئلا در حالی مطرح شده است که یک مقام ارشد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که خواست نامش فاش نشود به «بلومبرگ» گفته ترامپ واقعاً قصد دارد ونزوئلا را محاصره یا قرنطینه کند. 

 

آمریکا و گروهی از متحدان این کشور سوم بهمن ماه سال گذشته در اقدامی غیرقانونی «خوان گوآیدو»، رهبر شورای ملی ونزوئلا را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت» این کشور به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجددا به ریاست‌جمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کردند.

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، کاخ سفید هنگام اعلام به رسمیت شناختن گوآیدو انتظار داشته وی ظرف تنها چند روز رسما مادورو را کنار بزند و نظامیان را نیز با خود همراه کند. با گذشت چند ماه، این سناریو عملا شکست خورده و تلاش‌های واشنگتن برای ترغیب نظامیان به حمایت از گوآیدو ناکام مانده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار